Vraag nu gratis offertes aan!

   
Type incassodienst*
Bedrijfsnaam: *
Naam: *
Titel:
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Incassobureau nodig?

Vergelijk 6 Incassobureau Offertes!
Vrijblijvend en bespaar geld.

Meer over incassobureaus


Heeft u problemen met debiteuren die niet aan hun betalingsverplichting voldoen? Dan kan het wellicht handig zijn dat u een incassobureau inschakelt.

Een incassobureau probeert er doorgaans voor te zorgen dat schulden bij de debiteur worden geïnd. Zij vorderen de openstaande schulden bij de debiteur verhoogd met aanmanings- en administratieve kosten en de wettelijke rente. Het bedrag kan daardoor voor de schuldenaar flink oplopen, waardoor hij of zij eerder geneigd zal zijn een vordering te betalen.

Het inschakelen van een incassobureau is dus vooral nuttig wanneer u regelmatig last heeft van niet betalende klanten, onderstaand de voordelen die op u van toepassing zijn wanneer u incassodossiers uitbesteed aan een incassobureau:

  • U bespaart tijd op de verwerking van vorderingen
  • Incassobureau werken vaak op basis van “No cure, no pay”
  • Wanbetalers zijn eerder geneigd een vordering van een incassobureau te betalen
  • Vorderingen op zowel grote als kleine betalingsachterstanden zijn geen probleem

Gerechtsdeurwaarder
Wanneer het een incassobureau niet lukt de gevorderde schulden voor u te innen dan kan er besloten worden om een gerechtsdeurwaarder in te schakelen. Zoals de naam al doet vermoeden heeft een gerechtsdeurwaarder juridisch meer mogelijkheden dan een incassobureau dat heeft. Een gerechtsdeurwaarder wordt doorgaans dan ook direct ingeschakeld wanneer de schulden zo hoog zijn dat het voor een incassobureau onmogelijk is om dat via aanmaningen terug te halen.

Betrouwbaarheid van incassobureaus
In Nederland kan iedereen een incassobureau starten. Hierdoor is er een wildgroei aan incassobureaus ontstaan. De incassobureaus waarvoor er via incassobureaus-vergelijken.nl offertes kunnen worden aangevraagd zijn allen gescreend op betrouwbaarheid. Offertes aanvragen via incassobureaus-vergelijken.nl doet u dus met een gerust hart.

Internationale incasso
Het kan zo zijn dat u internationaal opereert en dat er dus buitenlandse afnemers zijn van uw producten en/of diensten en hun betalingen ook niet nakomen. Ook dan is het mogelijk een incassobureau in te zetten. Met de globalisering proberen ook incassobureaus hun netwerk in het buitenland te vergroten en zodoende hun klanten tegemoet te komen. U heeft op incassobureaus-vergelijken.nl de mogelijkheid aan te geven of u offertes wilt aanvragen voor incasso binnen Nederland, of incasso internationaal.

Dus heeft u problemen met wanbetalers die u niet of doorgaans te laat betalen. Wacht dan niet langer en vraag direct offertes aan!